Als je er al een tijdje over denkt om wat nieuwe sieraden aan je collectie toe te voegen, dan is dit het perfecte moment. Dit jaar zijn er genoeg spannende trends om uit te kiezen voor elke look of gelegenheid. Of je nu de voorkeur geeft aan klassieke gouden stukken of iets moderners en uniekers wilt, we hebben je gedekt met onze opsomming van de heetste sieraden trends voor 2023.

Statement Kettingen en Oorbellen

Een van de grootste trends in sieraden op dit moment zijn statement kettingen en statement oorbellen. Gedurfde, opvallende ontwerpen zijn dit seizoen overal – perfect om een statement te maken, of je nu uit eten gaat met vrienden of gewoon boodschappen doet in de stad. Het mooie van deze trend is dat je gemakkelijk iets kunt vinden dat bij jouw stijl past, wat het ook is. Of het nu gaat om dikke kettingen of sierlijke edelstenen, er zijn genoeg opties die ervoor zorgen dat je overal opvalt!

Bedelarmbanden

Bedelarmbanden zijn al jaren populair, maar in 2023 doen ze het nog steeds goed! Met zoveel verschillende bedeltjes – van dieren tot initialen en meer – is het gemakkelijk om je armband aan te passen aan je persoonlijkheid. En het mooiste is? Je kunt altijd meer bedeltjes toevoegen naarmate je collectie groeit en verandert!

Gelaagde sieraden

Gelaagde sieraden zijn al een tijdje een trend, maar het ziet er niet naar uit dat het snel zal verdwijnen. Het is een geweldige manier om een look te creëren die tegelijkertijd moeiteloos en chique aanvoelt. Probeer kettingen van verschillende lengtes en stijlen samen te leggen voor een interessant effect, of meng metalen en kleuren voor een nog gewaagdere look! Er zijn echt eindeloze mogelijkheden als het gaat om gelaagde sieraden. 

Conclusie:

De sieraden trends van dit jaar bieden voor elk wat wils, ongeacht wat voor stijl ze hebben. Van opvallende kettingen en oorbellen tot bedelarmbanden en gelaagde looks, er is iets dat perfect past bij elke garderobe. Dus als je dit jaar je collectie accessoires wilt bijwerken, zijn deze trends zeker het bekijken waard!